torek, 24. november 2015

Doma narejena sivkina mila

Za vse tiste, ki radi ustvarjate in ste načrtovali poroko, so vas verjetno kar prsti zasrbeli. No, vsaj meni se je to zgodilo. Že ob prvem navdušenju so mi misli hitro zbežale k vsem idejam, ki jih želim uresničit. Vendarle sem morala malo zadihati, saj sem hitro spoznala, da vsega vendarle ne bom mogla uresničit. Tovrstna priprava terja svoj čas, ampak saj do usodnega dne smo itak na dvojni dozi energije. Ker sva z možem imela omejen poročni proračun, sva hitro spoznala, da je vendarle koristno, da se določenih stvari lotiva sama. 

In sem hitro vzela zvezek pod roke, v katerega sem vse zapisovala. Od skic, idej, fotografij, "to do" seznamov, do končne izvedbe. Če si zadaš, da boš večino stvari izpeljal sam, je to zelo dobrodošlo. 

Ena izmed želja, čeprav ne ravno prva, je bila narediti darilca za goste. Želela sva nekaj, kar bo vsakomur prav prišlo in ne nekaj za prah lovit. Ker je bila poroka v kombinaciji barv: bež, sivka in kanček temno vijolične, so bila sivkina mila in vrečke s sivko logična izbira. Tudi vrečke za sivko sem sama sešila. Vsekakor drži, da sva tisto leto vso sivko pri sorodnikih porabila. Še dobro, da je imajo veliko. Več o poročni dekoraciji sledi v nadaljevanju. 


Ni komentarjev:

Objavite komentar