torek, 29. marec 2016

Simbol življenja

... velike noči in pomladi. Velika noč je za nami, narava se intenzivno prebuja, pomlad je tu. Jajce naj bi med drugim oznanjalo novo življenje oz. rodovitnost, ljubezen, nov začetek, blaginjo. Sedaj je čas vrtnarjenja, plodnosti in rasti. Naj bo to čas novih kreacij, naj zberemo pogum in ustvarimo vsaj nekaj tistega, kar že dolgo odlašamo in si potihoma želimo. Čas je pravi in narava nam je v podporo.

Še včeraj smo praznovali zmago življenja nad smrtjo, danes pa praznujmo zmago pozitivnega nad negativnim. Jaz se vsak dan posebej trudim, da moja tehtnica prevesi na optimistično stran. Če ohranjam dobre občutke, sem na sončni strani, iz katere je pogled lepši. Ni vedno lahko, a potruditi se je vredno. Odločitev je moja.

Želim si, da smo že zjutraj nasmejani, da se veselimo novega dne, razmišljajmo o svojih sanjah, nadenimo si mavrična očala... Vsak dan posebej! Vsak dan nova zmaga!
Naj vam je dan lep, pozitiven in poln ljubezni do življenja!

2 komentarja:

  1. Kako globoko in resnično razmišljanje. Ko bi bilo več takšnih, ki bi se zavedali, da je odločitev vedno njihova. Vedno, vedno lahko gledaš s pozitivne strani, pa če je situacija še tako huda.Če ohranjaš dobre občutke, če se trudiš za dobro, potem tudi privabljaš vse to...Hvala za te besede.

    OdgovoriIzbriši